I alt DKK0.00
Sparer DKK0.00

MandM Direct er nu Stylepit

Stylepit ejes nu af MandM Direct Limited, som også er ejet af den danske koncern, Bestseller. For Stylepit.dk betyder det, at vi nu altid har mulighed for at tilbyde vores kunder det, som der efterspørges mest - nemlig mærker til lave priser. Oplev vores store udvalg af stærke mærker som adidas, Levi's, New Balance, UGG, Skechers, Nike, Puma, JACK & JONES og mange flere, alt sammen med besparelser op til 75% rabat.

Hos os bliver du forkælet med et bredt udvalg, når du går på opdagelse i vores mange tilbud på tøj, sko og tilbehør. Vi giver dig mulighed for at forkæle dig selv, eller shoppe til hele familien samme sted, med vores store sortiment til mænd, kvinder og børn.

Gå på opdagelse i vores shop i dag, og få glæde af op til 75% rabat på vejledende salgspriser på netop dine favorit mærker. God shopping!

Ofte stillede spørgsmål...

Hvordan fungerer returneringer før/efter overgangen?

Returnering af ordrer afgivet før den 15. juni

Hvis du vil returnere en ordre, der er bestilt før den 15. juni skal du udfylde den vedlagte returseddel i din pakke og feste returlabelen på ydersiden af pakken.

Indlever din pakke til pakkeshoppen, og sørg for at bruge samme leverandør som du bestilte med og få en kvittering. Du har 28 dage til at returnere dine varer.

Hvis du ikke længere har returlabelen, bedes du tage kontakt til customerservices.denmark@mandmdirect.com for mere information.

Hvis du returnerer en ordre, der er bestilt efter den 15. juni det nye stylepit, bedes du registrere din returnering via dette link: https://mandmdirect.returns.international. Du har 28 dage til at returnere dine varer.

Hvordan skal jeg returnere mine varer?

Ved returnering af varer fra Danmark kan du købe en returlabel til €12.99.

När du returnerar varor från Sverige, kan du välja mellan lämning hos DHL för €15.99 eller våran ombudsleverantör hos DPD för €12.99. Använd vänligen våran länk och se vilket alternativ som passar dig bäst.

  1. Besøg vores returportal - https://mandmdirect.returns.international
  2. Indtast dit ordrenummer i feltet (f.eks. 12345678).
  3. Indtast dit postnummer, mailadresse eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer og klik så 'Fortsæt'.
  4. Vælg, hvilke varer du gerne vil returnere og angiv en årsag. Vi kan desværre ikke ombyte dine varer. Foretag venligst en ny ordre, hvis du ønsker en anden størrelse.
  5. Vælg, hvilket fragtfirma du ønsker at benytte til at sende din retur pakke med. Du kan finde dit lokale afhentnings- og afleveringssted ved at klikke på linket nederst på siden.
  6. Print din returlabel og fest denne uden på pakken. Returlabelen gælder i 7 dage fra den dato, den er blevet registreret i returportalen.
  7. Det kan tage op til 7 hverdage at behandle din returnering afhængigt af hvornår den ankommer til vores lager. Så snart den er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse på mail.

MandM Direct kan ikke holdes ansvarlig for returvarer, der er gået tabt i posten. Derfor bedes du gemme din kvittering, som bevis for din indlevering.

Hvilke leveringsmuligheder har du og hvad koster det?

Ordreværdi Leveringsomkostning
DKK0 - 749.99 DKK69
DKK750+ GRATIS

Leveringen tager 5 hverdage til Danmark og 6 til Sverige med DPD, se venligst ovenstående tabel for leveringsomkostninger.

Ved modtagelsen kan det være nødvendigt at kvittere for din pakke. Er du ikke hjemme, når pakken bliver leveret, efterlades et kort, der gør det muligt at aftale en ny leveringsdato med kurerfirmaet.

For begge landes vedkommende, bedes du vente med at kontakte vores kundeserviceafdeling før der er gået 7 dage.

Behøver jeg at lave en ny konto?

Hvis du er en eksisterende Stylepit-kunde, skal du oprette en ny konto.

Hvis du er en eksisterende MandM Direct-kunde, skal du ikke oprette en ny konto hos os.

Kan jeg se oplysninger om mine tidligere ordrer?

Hvis du er en eksisterende Stylepit-kunde, kan du ikke se nogen information om dine tidligere ordrer efter den 15. juni. Hvis du gerne vil modtage information om en eller flere tidligere ordrer, bedes du kontakte vores venlige kundeserviceteam på customerservices.denmark@mandmdirect.com, som med glæde vil hjælpe dig.

Hvis du er en eksisterende MandM Direct-kunde, vil du stadig kunne få adgang til oplysninger om dine tidligere ordrer fra din “Min Stylepit-konto” sektion.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer i øjeblikket betalinger fra: Visa, Visa Debet og MasterCard kredit- og debetkort. Du kan også vælge at betale ved at bruge MobilePay – en app til din mobiltelefon. Vælg din foretrukne metode i betalingsfasen.

Klarna er i øjeblikket ikke tilgængelig på vores side, men vil være det i fremtiden.

Laver I stadig gavekort og rabatkoder?

Vi tilbyder ikke længere gavekort eller giver rabatkoder.

Det betyder meget for os at give store besparelser og lave priser til alle vores kunder, derfor giver vi op til 75% rabat på vejledende pris hele året rundt - så på den måde går du aldrig glip af et godt tilbud!

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!