I alt DKK0.00
Sparer DKK0.00

MandM er nu Stylepit

Stylepit ejes nu af MandM Direct Limited, som også er ejet af den danske koncern, Bestseller. For Stylepit.dk betyder det, at vi nu altid har mulighed for at tilbyde vores kunder det, som der efterspørges mest - nemlig mærker til lave priser. Oplev vores store udvalg af stærke mærker Oplev vores store udvalg af stærke mærker, alt sammen med besparelser op til 75% rabat.

Hos os bliver du forkælet med et bredt udvalg, når du går på opdagelse i vores mange tilbud på tøj, sko og tilbehør. Vi giver dig mulighed for at forkæle dig selv, eller shoppe til hele familien samme sted, med vores store sortiment til mænd, kvinder og børn.

Gå på opdagelse i vores shop i dag, og få glæde af op til 75% rabat på vejledende salgspriser på netop dine favorit mærker. God shopping!

Ofte stillede spørgsmål...

Hvilke leveringsmuligheder har du og hvad koster det?

Ordreværdi Leveringsomkostning
DKK0 - 699.99 DKK59
DKK700+ GRATIS

Leveringen tager 4 hverdage til Danmark og Sverige med DPD, se venligst ovenstående tabel for leveringsomkostninger.

Ved modtagelsen kan det være nødvendigt at kvittere for din pakke. Er du ikke hjemme, når pakken bliver leveret, efterlades et kort, der gør det muligt at aftale en ny leveringsdato med kurerfirmaet.

For begge landes vedkommende, bedes du vente med at kontakte vores kundeserviceafdeling før der er gået 7 dage.

Behøver jeg at lave en ny konto?

Hvis du er en eksisterende Stylepit-kunde, skal du oprette en ny konto.

Hvis du er en eksisterende MandM-kunde, skal du ikke oprette en ny konto hos os.

Kan jeg se oplysninger om mine tidligere ordrer?

Hvis du er en eksisterende Stylepit-kunde, kan du ikke se nogen information om dine tidligere ordrer efter den 15. juni. Hvis du gerne vil modtage information om en eller flere tidligere ordrer, bedes du kontakte vores venlige kundeserviceteam på customerservices.denmark@mandmdirect.com, som med glæde vil hjælpe dig.

Hvis du er en eksisterende MandM-kunde, vil du stadig kunne få adgang til oplysninger om dine tidligere ordrer fra din “Min Stylepit-konto” sektion.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer i øjeblikket betalinger fra: Visa, Visa Debet og MasterCard kredit- og debetkort. Du kan også vælge at betale ved at bruge MobilePay – en app til din mobiltelefon. Vælg din foretrukne metode i betalingsfasen.

Klarna er i øjeblikket ikke tilgængelig på vores side, men vil være det i fremtiden.

Laver I stadig gavekort og rabatkoder?

Vi tilbyder ikke længere gavekort eller giver rabatkoder.

Det betyder meget for os at give store besparelser og lave priser til alle vores kunder, derfor giver vi op til 75% rabat på vejledende pris hele året rundt - så på den måde går du aldrig glip af et godt tilbud!

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!