Log ind Hej
Min konto
Min konto
I alt DKK0.00
Sparer DKK0.00

Stylepit FAQs

Velkommen til Stylepit ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Land Ordreværdi Leveringsomkostning
Danmark DKK0 - 699.99 DKK49
DKK700+ GRATIS
Sverige DKK0 - 699.99 DKK59
DKK700+ GRATIS

Levering tager 4 hverdage til Danmark med Postnord Denmark Parcel og 5 hverdage til Sverige med DHL Sweden Parcel. Se venligst ovenstående tabel for leveringsomkostninger.

Ved modtagelsen kan det være nødvendigt at kvittere for din pakke. Er du ikke hjemme når pakken bliver leveres, vil pakken blive leveret til den nærmeste PostNord pakkeshop.

Bemærk, at vi ikke leverer til Grønland og Færøerne.

Kurerfirmaet der afsender din ordre til Danmark er Postnord Denmark Parcel.

DPD er det firma som transporterer alle ordrer fra vores lager til Danmark hvor PostNord står for udleveringen.

Vores standard leveringstid er 4 hverdage. I PostNords Track&Trace kan du følge din pakke via det sporingsnummer du modtager pr mail fra DPD, når pakken afsendes fra vores lager. Status opdateres løbende. Hvis sporingen siger at din pakke er blevet leveret, og du ikke har modtaget den, anbefaler vi dig at kontakte vores Kundeserviceteam.

Hvis du har modtaget en forkert vare, eller der mangler en vare i din pakke, så giv os besked hurtigst muligt - gerne indenfor 48 timer. Send os varenummer på den manglende vare, så vil vi undersøge det nærmere. Vi kan desværre ikke sende varer på ny, men refunderer pengene til dig. Hvis du har modtaget forkerte varer, sender vi en voucherkode til en gratis returlabel, så du kan sende den forkerte vare retur.

Vi leverer I øjeblikket ikke til Grønland og Færøerne.

Hvis du ikke er hjemme, vil du modtage en sms/e-mail med en besked om hvilken PostNord pakkeshop pakken er blevet leveret til.

Ja, i de fleste tilfælde har PostNord brug for en underskrift.

Desværre, når ordren først er afgivet, er det ikke muligt at ændre leveringsadressen.

Ja, uden problemer. Når du har indtastet din faktureringsadresse, kan du derefter tilføje en alternativ leveringsadresse. Det skal gøres inden du afgiver din ordre, da vi desværre ikke kan ændre adresseoplysninger, når ordrebehandlingen er begyndt.

I øjeblikket leverer Stylepit kun til postadresser i Danmark og Sverige - ikke til Grønland og Færøerne. Tjek evt. vores internationale side MandMdirect.com for at se, om vi kan levere nogle nye og spændende ting til dig derfra!

Hvis der mangler en vare fra din ordre, så giv os gerne besked indenfor 48 timer. Manglende varer refunderes når vi har undersøgt sagen. Som en del af vores igangværende bedrageriforebyggelse, kan et brev eller e-mail blive sendt til dig, som alt afhængig af ordrens værdi, kræver en underskrift.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!