GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Hjem
Du har valgt:

Sporty strømper for de modebevidste

Hvis du ikke har lækre og gode strømper i din skuffe, er din garderobe ufuldendt. Du kan sige, hvad du vil, men din modebevidsthed vil blive betvivlet, hvis du møder op til fitness uden et par flotte strømper! De er basiselementer i alle mænd og kvinders garderobe, verden over.

STYLEPIT fører nu en kollektion af de mest trendy strømper til dig. Læs mere her Ved at præsentere en fantastisk mængde af disse produkter fra mærket Hummel Sport, et af topmærkerne hos STYLEPIT, har forretningen skabt en overflod af modeller, mønstre og styles.

STYLEPIT ønsker, at du skal have det bedste af bedste og forhandler derfor en lang variation af længder og størrelser. Meget efterspurgte varianter er dem, der har trendy og sporty designere bag sig. Vi har således strømper fra Hummel Sport, Nike, Adidas, Uhlsport og Select, der er af den bedste kvalitet. Materialet er ekstremt godt, blødt og bekvemt. Det lader fødderne ånde, når du er meget i gang eller træner. De findes i voksen,- og børnestørrelser og sørger for, at fødderne har det godt hele tiden.

For at købe din nye samling af flotte sportsprodukter fra bl.a. Hummel Sport skal du blot gå ind på STYLEPITs webside. Du kan regne med at få dine varer leveret inden for få arbejdsdage. Hvis du vil sende dem tilbage, kan du gøre det inden 30 dage – kvit og frit. Så vent ikke, gå ind på vores webshop og tjek vores mange forskelligartede sportsprodukter – både til de aktive elitesportsfolk og til dem, der bare elsker det sporty look.Reducer
Antal produkter: 14
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur