GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Hjem The North Face
Du har valgt:

The North Face

Mode og outdoor går op i en højere enhed hos The North Face

Skitøj er en stor investering, og derfor er det paradoksalt, at tøjet ofte ender med at tilbringe en hengemt tilværelse i bunden af klædeskabet, indtil du skal af sted på skiferie næste gang. Ikke mindst fordi det robuste tøj egner sig perfekt til også at holde dig lun og tør hjemme i den danske vinter. Læs mere her Derfor lægger designerne hos The North Face altid vægt på at designe tøjet, så det både er så komfortabelt, at du ikke har lyst til at lægge det fra dig, og så lækkert i designet, at ingen vil undre sig over, at du går rundt i det hver eneste dag. Køb dit nye outfit fra The North Face hos STYLEPIT. Ud over det fænomenale skitøj har vi et stort udvalg af hoodies, rygsække, fodtøj, kasketter, fleecejakker, vindjakker og meget mere for både mænd, kvinder og børn. Hos os får du altid 30 dages returret samt gratis* fragt og ombytning.

The North Face - af eventyrere, for eventyrere

Siden grundlæggelsen i San Francisco i 1966 har The North Face specialiseret sig i at fremstille beklædning til de mest hårdføre og strabadserende outdoor-eventyr. Designerne udnytter den seneste teknologi inden for isolerende, vandafvisende og fleksible materialer og deres egne erfaringer fra trekking-, ski- og bjergbestigningseventyr i hele verden til at fremstille tøj, der er både innovativt og komfortabelt. Tøjet fra The North Face har været med på de mest strabadserende ture til nogle af verdens højeste, koldeste og mest ufremkommelige steder såsom Himalaya, K2 og Antarktis. Det er din garanti for, at tøjet både holder dig varm og tør under selv de mest barske vind- og vejrforhold. Ud over skitøj og overtøj til outdoor-aktiviteter, såsom trekking og jagt, producerer brandet en modelinje med t-shirts, trøjer og bukser til almindelig hverdagsbrug.

Reducer
Antal produkter: 54
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur