GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Tøj Jakker & Overtøj Vinterjakker FAT 313
Du har valgt:

FAT 313 - fresh streettøj til de smarte fyre
FAT 313 er et streetwear-mærke, som garanterer originalt design og god kvalitet. Derudover er trykket på dette tøj inspireret af tattootrenden, der giver dig en cool og rå stil.
Du kan altid forvente velgennemtænkt design på tøjet, hvor der er givet opmærksomhed ned til mindste detalje. Tjek det bredde sortiment af herremode fra FAT 313 ud, som findes hos STYLEPIT, heriblandt T-shirts, T-shirts med tryk, undertøj, trøjer og sweatshirts. Læs mere her Jeans og bukser fra dette mærke er både pæne og komfortable og er blevet et stort hit blandt fyre.
Deres jeans fås i fire forskellige farvenuancer fra lyseblå til mørkeblå. De velsiddende træningsbukser har et cool tryk på benene og matcher i farven med mærkets sweatshirts. Shorts kan betragtes som værende sommerens top beklædningsgenstand til ferien. Hvis du vælger at købe et par fra FAT 313, der ikke bare er praktiske, men også smarte, kan du være sikker på, at du har gjort et godt køb. De er behagelige at have på, samtidig med at du ser velklædt ud.
Du kan besøge STYLEPITs FAT 313 afdeling for at se deres seneste kollektioner og bedste tilbud. Hvis du ikke er sikker på størrelse og model, så kontakt vores hjælpsomme og venlige kundeservice. Når du bestiller fra STYLEPIT, får du altid gratis levering til hjemmeadressen. Der leveres inden for få dage, og du har 30 dages returret på alle køb. Er du ikke tilfreds med et produkt, så sender du det bare retur. Bestil dit nye tøj fra FAT 313 allerede i dag!

Reducer

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik