GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Accessories Tasker Cimi beauty bags
Du har valgt:

Cimi beauty bags - en ven på farten

Når du overnatter på hotel, er på arbejde eller skal på weekendtur med dine allernærmeste, skal du kunne pakke dine forskellige beauty-produkter nemt og smart. Det gør du på nemmeste vis i en af de flotte toilettasker, som vi sælger her på STYLEPIT til fantastiske priser. Mærket, der fremstiller disse praktiske, små tasker til sundhed og diverse beauty-tilbehør, hedder Cimi beauty bags. De holder præcis, hvad navnet lover og antyder. Læs mere her Dette er luksus i form af en lille toilettaske med passende størrelse og i et praktisk design til opbevaring af dine personlige ting på rejsen. Vælg din favorit imellem disse tasker, bestil den ønskede model i dag og lad den være din ven på farten.

Taskerne fra Cimi beauty bags findes i et væld af sjove mønstre og motiver. De findes dog også de mere diskrete designs. Størrelserne varierer, og en del af dem findes i praktiske modeller, hvor du kan opbevare meget, men hvor tasken har et meget lille ydre.

Praktisk opbevaring til barbergrejet, parfumen og andet beauty-tilbehør kan også være en suveræn og personlig gave til en, du ved, der snart skal ud at rejse. Lillebror eller farmand, det er underordnet, Cimi beauty bags passer til alle!

Læg din ordre hos allerede i dag via STYLEPITs hjemmeside og få dine fine nye varer inden for få dage. Vi leverer hurtigt og sikkert hjem til din bopæl, og du betaler ingenting for fragten. Derudover får du 30 dages åbent køb på alt, du vælger fra STYLEPIT.dk. Velkommen!
Reducer
Antal produkter: 1
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik