GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Accessories Solbriller
Du har valgt:

Solbriller – sommerens vigtigste tilbehør!
STYLEPIT elsker accessories fra bl.a Jack & Jones! Få ting er så vigtige om sommeren som is, hav og solbriller. Bag et par tonede glas er det altid nemmere at slappe af og føle sig bekvem. Det er ikke bare det, at musklerne kan slappe af i solen, hvilket bevirker, at du slipper for hovedpine og rynker. Nej, det er det, at du kan koble helt af. Læs mere her Med et par solbriller på næsen føler du dig moderne, stilfuld og pæn – selv på de der dage, hvor du måske ikke er i dit absolutte es! Fantastisk, ikke sandt?
Solbriller har også en vigtig funktion, som alle mænd bør være opmærksomme på. Forskning peger på, at glas med utilstrækkelig beskyttelse mod UV-stråler kan være farlige for øjnene. Hos STYLEPIT.dk finder du derfor kun briller fra producenter, som lægger stor vægt på at producere modeller med fuld UV-beskyttelse.
Vi har de friskeste modeller fra de mest trendy producenter såsom Jack & Jones, og hele vores sortiment kredser omkring bemærkelsesværdig kvalitet, gennemtænkt design og optimal pasform. Vi er glade for at kunne arbejde direkte med fremtrædende og innovative mærker som Jack & Jones, Ray-Ban, DD Sunglasses, Oakley, Wow, Konrad, Goggle, Vans, Nike og Breo.
Hos STYLEPIT kan du handle døgnet rundt, og du får dine bestilte varer hjem hurtigt og bekvemt – helt fragtfrit! Desuden har du altid 30 dages fuld returret. For indimellem er det jo faktisk sådan, at ting og sager ikke passer. Bestil i dag, så kan du prøve dine nye solbriller allerede inden for et par dage!
Reducer
Antal produkter: 103
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik