GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Zippo
Du har valgt:

Accessories fra Zippo

Lightere fra Zippo har en meget lang historie, der går helt tilbage til Anden Verdenskrig. Efterspørgslen efter dette mærkets produkter er altid høj, fordi der her ikke kun er tale om funktionelle, pålidelige og holdbare lightere, men også produkter, som er enkle at håndtere. Disse lightere fås i vintage-modeller, hvor det moderne design indgår med visse innovationer og fremskridt. Læs mere her

De enkelte lightere fås i mange forskellige designs og stilarter, og uanset hvilken stil du vælger, har deres lightere vindtætte funktioner, der gør Zippo til et meget respekteret mærke. Med vilde temaer og militære konstruktioner sammensat med standardfarver såsom messing eller sort, er der noget for enhver smag.

Butan præmie-lighter er et af de mest kendte produkter fra Zippo, eftersom den er skabt ved hjælp af en patenteret lysteknologi, der giver den en perfekt flamme. Den har ligeledes en standard livstidsgaranti, fås i en klassisk stil og er robust og pålidelig.

Dette velrenommerede mærke har også udgivet nogle mere tekniske avancerede udendørs- og vindtætte modeller, som sikrer flammen selv i det hårdeste blæsevejr.

Tjek vores hjemmeside for at se den brede vifte af accessories fra dette mærke. Der er også mulighed for at købe accessories såsom smykker og nøgleringe fra Zippo. StylePit sikrer, at der kun leveres pålidelige lightere, og skulle du støde på et problem, kan du bare returnere varen inden for 30 dage.
Bestil dine foretrukne produkter online på StylePit og få dem leveret gratis til din dør uden forsendelsesomkostninger inden for få hverdage.
Reducer
Antal produkter: 1
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik