GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Solid
Du har valgt:

Solid - tøj til mænd

StylePit.dk præsenterer nu kollektionen fra Solid. Her kan du finde alt, hvad du leder efter inden for herretøj, overtøj og fodtøj. Du kan shoppe alle dage i året, døgnet rundt uden at forlade hjemmet! StylePit.dk leverer alt tøj hjem til dig. Når du shopper på StylePit.dk, får du altid hurtig leverance, og fragten er altid gratis. Sortimentet passer desuden til ethvert budget. Læs mere her

Mærket Solid er et nordamerikansk tøjfirma, der skaber unikt, maskulint tøj med et æstetisk tiltalende design. Inspirationen kommer fra fortiden, kombineret med ønsket om en aktiv og eventyrlysten livsstil og ønsket om at skabe tøj til alle fyre, uanset hvor i verden de bor.

Du vil elske at matche de forskellige kombinationer med hjælp fra det sortiment, som Solid tilbyder. Begynd med jeans, bukser, knickers eller shorts. Match med ensfarvede T-shirts, enkle striktrøjer og sweatshirts og kast dig derefter ud i en smart jakke, for så er du klar til det meste! Inden for T-shirts kan du foruden ensfarvede T-shirts også få T-shirts med motiv.

Dette gør det let at skabe et stilfuldt og passende outfit. Du vil elske at eksperimentere med din garderobe og skabe outfits til alle lejligheder.

På StylePit.dk kan du bladre gennem det brede udvalg af velproduceret tøj og tilbehør fra Solid og de mange andre mærker inden for herremode. Vi tilbyder 30 dages returret på alt, hvad du køber, så besøg os i dag for at få den ultimative shoppingoplevelse. Oplev dine favoritter på StylePit.dk i dag.

Reducer
Antal produkter: 998
Sortering:
Antal produkter pr. side
Solid jeans 499,75 DKK 199,75 DKK -60%
Solid jeans 499,75 DKK 199,75 DKK (-60%) /
Solid chino 499,75 DKK 99,75 DKK -80%
Solid chino 499,75 DKK 99,75 DKK (-80%) /

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik