GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Brands Resteröds
Du har valgt:

Resteröds til mænd

Resteröds – få et indblik i den nyeste herremode
Når det kommer til at vælge den rigtige form for undertøj, bukser eller forskellige former for T-shirts, er det vigtigt, at tøjet er af en god kvalitet, og at tøjet sidder godt på kroppen. Resteröds er et svensk mærke, der primært fremstiller undertøj, tights samt langærmede, ensfarvede tees til det mandlige segment. Dette svenske brand har opnået en stor popularitet, ikke mindst her hos STYLEPIT. Læs mere her
Det er utroligt vigtigt, at du finder et tøjmærke, der leverer, hvad det lover af kvalitet, og at det giver valuta for pengene. Resteröds er et mærke, der kan imødekomme det, og brandet leverer endda høj kvalitet til overkommelige priser.
Resteröds er kendt for sit robuste bomuldsstof, som bruges klogt i fremstillingen af de enkelte beklædningsgenstande. Sortimentet byder på et skønt udvalg af T-shirts, tights, strik og sweatshirts, ensfarvede T-shirts, T-shirts med lange ærmer, tanktoppe og diverse striktrøjer.
Den moderne stil af tøj er absolut velegnet til mænd i alle aldersgrupper og kan let indpasses i den nuværende garderobe. Kvalitetsmaterialerne giver en stor komfort sammen med de iøjnefaldende og livlige mønstre, som man altid forbinder med Resteröds.
Nu kan du købe Resteröds mandlige kollektion, især de herlige tights, på STYLEPIT. Alt, hvad du skal gøre, er at nærstudere vores webshop og gå på jagt efter dine foretrukne beklædningsgenstande.
Når du shopper på STYLEPIT.dk, kommer du til at nyde godt af den hurtige og gratis forsendelse samt en fri returret, der strækker sig over hele 30 dage. Start din shoppingoplevelse på STYLEPIT.

Reducer
Antal produkter: 19
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur