GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Resteröds
Du har valgt:

Resteröds – få et indblik i den nyeste herremode
Når det kommer til at vælge den rigtige form for undertøj, bukser eller forskellige former for T-shirts, er det vigtigt, at tøjet er af en god kvalitet, og at tøjet sidder godt på kroppen. Resteröds er et svensk mærke, der primært fremstiller undertøj, tights samt langærmede, ensfarvede tees til det mandlige segment. Dette svenske brand har opnået en stor popularitet, ikke mindst her hos STYLEPIT. Læs mere her
Det er utroligt vigtigt, at du finder et tøjmærke, der leverer, hvad det lover af kvalitet, og at det giver valuta for pengene. Resteröds er et mærke, der kan imødekomme det, og brandet leverer endda høj kvalitet til overkommelige priser.
Resteröds er kendt for sit robuste bomuldsstof, som bruges klogt i fremstillingen af de enkelte beklædningsgenstande. Sortimentet byder på et skønt udvalg af T-shirts, tights, strik og sweatshirts, ensfarvede T-shirts, T-shirts med lange ærmer, tanktoppe og diverse striktrøjer.
Den moderne stil af tøj er absolut velegnet til mænd i alle aldersgrupper og kan let indpasses i den nuværende garderobe. Kvalitetsmaterialerne giver en stor komfort sammen med de iøjnefaldende og livlige mønstre, som man altid forbinder med Resteröds.
Nu kan du købe Resteröds mandlige kollektion, især de herlige tights, på STYLEPIT. Alt, hvad du skal gøre, er at nærstudere vores webshop og gå på jagt efter dine foretrukne beklædningsgenstande.
Når du shopper på STYLEPIT.dk, kommer du til at nyde godt af den hurtige og gratis forsendelse samt en fri returret, der strækker sig over hele 30 dage. Start din shoppingoplevelse på STYLEPIT.

Reducer
Antal produkter: 19
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik