GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Remington
Du har valgt:

Remington – de beauty-redskaber, du skal bruge til din grooming
Det engelske ord "grooming" refererer til det, vi gør for at holde os rene, og for at ansigtet, huden og håret skal være pænt. Det er ligeså vigtigt for mænd som for kvinder at se pæn og frisk ud, både til hverdag såvel som til fest. Gennem StylePit kan du bestille alle de redskaber, du har brug for til din grooming fra det velkendte mærke Remington. Læs mere her Sid i ro og mag derhjemme, når som helst, det passer dig, og se vores velfyldte beauty-sortiment igennem, hvor vi har mange fine specialtilbud på netop Remingtons produkter.
Hos StylePit finder du flere forskellige barbermaskiner, som gør din barbering nem og smidig. Se vores sortiment igennem og udvælg den, som du synes passer bedst til dine behov. Under kategorien for barbermaskiner, finder du også andre hårprodukter, som kan trimme håret, næsehårstrimmer, multitrimmer og en banebrydende skægtrimmer med innovativ touchscreen.
Remington tilbyder også et stort udvalg inden for kategorien føntørrer og hårtørrer med forskellige mundstykker og funktioner. Er du ofte ude at rejse, så er det en god idé at investere i en rejseføntørrer. Glattejernet er et populært styling-redskab. Remington fremstiller et lille og let glattejern, der er perfekt at have med på rejsen. Det kan derudover anvendes i hele verden.
Har du nogle spørgsmål, så kontakt vores hjælpsomme kundeservice. Når du bestiller fra StylePit, så får du altid gratis levering til hjemmeadressen. Leveringen er super hurtig, og du har 30 dages returret på alle køb.
Opnå gode beauty-resultater sammen med StylePit!
Reducer
Antal produkter: 26
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik