GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Ray-Ban
Du har valgt:

Ray-Ban - verdens bedste solbriller
StylePit kan med stolthed præsentere den mest trendige kollektion af Ray-Ban brillestel - et mærke som ikke behøver nogen nærmere præsentation. Det er et af verdens førende mærker på solbrillemarkedet og nu kan vi tilbyde deres største kollektion af solbriller til StylePits kunder. Læs mere her
Det startede I 1920'erne, da US Army bad firmaets italienske grundlægger, Lester Belisario, at forske og finde frem til pilotbriller som blokerede skadelige og skarpe solstråler, men samtidigt gav et godt syn. På den måde fødes Ray-Bans solbriller, der på dette tidspunkt var kendt som "Aviators". Takket være Hollywood blev de til efterspurgte accessories.
Solbrillerne er superlette, vejer næsten ingenting, så det er behageligt og bekvemt at bære dem. Stellene er designede så de passer alle typer ansigtsformer og hos StylePit kan du vælge mellem et stort udvalg af moderigtige og mønstrede stel. Der findes fire kategorier for brillerne - polariserede, stigende hvor glassets skygge går fra mørkt til lyst, classic og special. Samtidigt med at du skyder dine øjne mod solens skadelige stråler, så er dine Ray-Ban en flot accessori.
Har du nogle spørgsmål, så kontakt vores venlige og hjælpsomme kundeservice. Når du bestiller fra StylePit, så får du altid gratis levering til hjemmeadressen, og der er ingen toldafgifter. Leveringstiden er tre til syv arbejdsdage og du har 30 dages returret på alle køb. Er du ikke tilfreds med et produkt, så sender du det bare retur og du får hele beløbet tilbage. Kig på hvad vi har at tilbyde og bestil din pæneste og mest anvendelige accessories fra Ray-Ban allerede i dag!
Reducer
Antal produkter: 23
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik