GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Brands Humör
Du har valgt:

Humörs kollektion til mænd

Den nyeste kollektion fra Humör er nu tilgængelig på STYLEPIT.dk. Her finder du alt, hvad du leder efter, såsom tøj, accessories og sko. Du kan besøge vores butik året rundt, alle tider på døgnet, uden at du behøver gå udenfor! Hurtig og gratis fragt indgår altid. Læs mere her Priserne er fristende, og udbuddet er stort!

Det danske mærke Humör fortsætter med at skabe varme modetrends og er altid først med den seneste herremode, og sådan har det været siden opstarten.

Humör mener, at alle kan blive stærkere og hurtigere, hvis man blot tør at følge med nutidens muligheder. Humör er et sporty brand med fokus på byliv, og deres mode byder på et stort potentiale for at skabe en meget personlig stil for dem, der anvender tøjet. Her finder du alt fra T-shirts, jeans, bukser til shorts og knickers. Dette tøj er ligeså populært i dag, som det vil være i morgen, og virksomheden arbejder hårdt for at opretholde denne stil.

Mærket tilbyder ligeledes et stort udvalg af jakker, T-shirts med motiver, strik og sweatshirts, der nemt kan matches med de forskellige bukser fra selvsamme mærke. De forskellige caps og hatte er desuden et fint supplement til ethvert look, du skaber med mærket, og du vil helt sikkert skabe beundring hos alle dem, du møder på din vej.

Udnyt hurtig levering, gratis fragt og vores 30 dages returret og køb noget fra STYLEPIT.dk i dag! Du vil elske at shoppe hos os! Velkommen til butikken i dag!
Reducer
Antal produkter: 914
Sortering:
Antal produkter pr. side
Humör 'Santiago' jeans 799,75 DKK 599,75 DKK -25%
Humör chino 'Santiago' 599,75 DKK
 • Zoom
 • Størrelser

  Størrelser på lager

  W26, W27, W28, W29, W30, W31, W32, W33, W34, W36
  Mange størrelser tilgængelige
 • Jeg ønsker
Humör chino 'Santiago' 599,75 DKK

Bliv kunde

 • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
 • Følg status på dine ordrer
 • vær den første til at modtage gode tilbud.
 • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
 • Online retur
Et øjeblik