GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Brands Helly Hansen
Du har valgt:

Helly Hansen til mænd

Helly Hansen - herretøj af højeste kvalitet

Når tøjet skal bruges udendørs og i alt slags vejr, så skal kvaliteten naturligvis være i top. Vi skal kunne stole på at vores tøj holder os varm og tør uanset hvilket vejr, vi befinder os i. Alle produkter fra Helly Hansen er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan holde til det slid det udsættes for ved brug i hverdagen. Tøjet er nemt at vedligeholde og kan tåle at blive vasket hyppigt uden at miste farve eller komme til at se slidt ud. Læs mere her Det er dermed en god investering, der holder i mange sæsoner. Hos STYLEPIT finder du et bredt udvalg af Helly Hansen til mænd. Som altid når du handler hos os, så får du gratis* fragt og bytte samt 30 dages returret på alle varer. Så tag et kig på vores spændende sortiment af Helly Hansen til mænd, når du skal forny din vintergarderobe med komfortable og varme vinterklæder.

Helly Hansen til mænd med en aktiv hverdag

Siden 1877 har det norske firma designet og produceret vind- og vandtæt overtøj beregnet til det kolde nordiske klima. Med tiden er sortimentet blevet udvidet og dækker i dag en kæmpe kollektion af skiundertøj, sportstøj, regntøj, tasker og sko. Med andre ord, så finder du alt, hvad du skal bruge til en aktiv livsstil i naturen. Uanset om du skal bruge noget varmere tøj til skiferien, vandreturen eller blot til at kunne holde varmen på vej til arbejde, så er Helly Hansen til mænd, der vil have kvalitetstøj, som de kan stole på selv i den værste snestorm. Designet er stilrent, men med lækre og funktionelle detaljer, der gør tøjet uundværligt på de kolde vinterdage. Farverne er afdæmpet og jordnære, men med farverige detaljer, der giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på din garderobe.

Reducer
Antal produkter: 50
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur