GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Flexfit
Du har valgt:

Flexfit - passer til alle hoveder
Mærket Flexfit har alt, hvad du kan ønske dig indenfor fede hatte op kasketter til at fremhæve dit smarte look. Flexfit har virkelig vovet pelsen ved at tage skridtet videre i den nye serie af smarte og moderne hatte til inden- og udendørs brug og sejt tilbehør. Både selve hovedet men også skærmen har begge forskellige modeller, så det gør det nemt at finde din egen unikke stil. Læs mere her
Farverne er en måde hvorpå du kan variere dit look, som nemt har en tendens til at være det samme. Hvis du ønsker at dine caps skal være fra mærket Flexfit, er der et stort udvalg i forskellige farver og mønstre til at skabe variation, uden at du vil føle dig utilpas.
En bred eller en smal skærm, en buet eller en flad skærm? Uanset hvilken type af caps du foretrækker, er det meget sandsynligt at du finder den fra mærket Flexfit. Vi sælger nu deres produkter på StylePit online, og du er mere end velkommen til at se om vi har dine favoritter hos os.
Du kan bestille en eller flere caps efter dit behov. Vi kan love dig at det bliver svært at finde bedre priser andre steder. Vi leverer dine produkter til din dør inden for få hverdage, efter du har afgivet din ordre. Skulle det mod forventning være sådan at varen ikke opfylder dine forventninger, løser vi nemt problemet. Du sender bare varerne tilbage til os indenfor 30 dage, og du vil derefter få alle dine penge tilbage. Ingen problemer bare nem og sjov shopping.
Reducer
Antal produkter: 38
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik