GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Claudio
Du har valgt:

Claudio - uundværligt undertøj og sokker
Stil handler ikke bare om de skjorter og bukser du bærer, men også om tilbehøret. Uanset om det er sommer, vinter, efterår eller forår, er den vigtigste del af en mands garderobe nok hans strømper. Når det kommer til disse nødvendigheder er Claudio det eneste mærke, vi taler om.
Claudio produkter er fremstillet af en blanding af bomuld, polyamid og elastan. Derfor er de altid meget behagelige at have på og holder meget længe. Læs mere her Disse produkter er lavet til det daglig brug. De findes primært i sort med farverige vandrette striber. Således kan de bæres til både fine og mindre formelle lejligheder. Strømperne fås i en enkelt 40-47 størrelse. Du kan også finde et meget afslappet design i denne samling, som er tilgængelig i sort og hvid. Dette mærke tilbyder også andet tøj i deres sortiment, såsom undertøj og badebukser.

Nogle specialprodukter fra Claudio omfatter sorte strømper med et lille farvet logo. Du kan også få neonfarvede dele i grønt, blåt, indigo og rødt. StylePit leverer alle disse produkter i fuldt forsikrede pakker, også dette er helt gratis.

Vi leverer inden for 3 til 7 arbejdsdage og tilbyder også 30 dages reklamation- og bytte ret til alle kunder. Hvis du fortryder dit køb kan du altid vende tilbage til StylePit og få dine penge tilbage.

Derudover har vi en fantastisk kundeservice, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål. Er det ikke en god deal? Vent ikke længere, købt Claudio kollektionen idag!
Reducer
Antal produkter: 32
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik