GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Calvin Klein
Du har valgt:

Calvin Klein - klassiske vidundere
Der er absolut ingen tvivl om at Calvin Klein producerer hot lingeri til mænd. Måske endda det hotteste på markedet? Uanset om du er typen der kan lide klassiske trusser, eller vil have trendige trunks på, har Calvin Klein altid det rigtige touch i sit sortiment. Læs mere her Du kan købe lækre shorts, der vil tiltrække opmærksomhed på strandene denne sommer, eller hvorfor ikke satse på nogle af vores smarte og stilfulde T-shirts fra samme producent?
Under afdelingen for grooming, mænds parfume og lignende finder du Calvin Klein Deostick med friske og kølige dufte, eller dufte og Eau de Toilet med en mere distinktiv karakter.
Vi synes godt om at du har kigget ind i vores online butik, for at forny din garderobe. Derfor mener vi, at vi er forpligtede til at gøre alt der står i vores magt, for at sikre at du bliver tilfreds med dine køb hos os. Vi har udviklet en bred vifte af tøj i en god kvalitet og tilbyder dig at shoppe hurtigt og gnidningsløst til rimelige priser. Når du har bestilt dine varer, sender vi dem gratis til dit hjem inden for få hverdage, og så har du 30 dage til at beslutte dig om du vil beholde eller returnere dine varer omkostningsfrit. Vores returpolitik sikrer, at vi altid har glade kunder, da glade kunder har tendens til at komme igen. Vi ønsker mere af dig og håber, du kan lide, hvad du finder i din pakke fra StylePit.
Reducer
Antal produkter: 85
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik