GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Breo
Du har valgt:

Cool accessories fra Breo

Det er de små detaljer, der gør det hele. Med de rette accessories fremhæver du din stil og får mere opmærksomhed fra omverden. Udvalget af accessories er stort, og hos StylePit finder du en masse forskellige mærker og modeller.

Breo er et mærke, der kombinerer smart design med praktiske designs. Kollektionen fra Breo er både elegant, enkel og sporty. Læs mere her Deres tilbehør er således både flotte, lette og slidstærke, med andre ord perfekte til dem, der altid er på farten. Tag et kig på de frække ure, høretelefoner og solbriller. Helt perfekte for alle, der vil have et moderne og streetagtigt look!

Urerne er sjove, farverige og robuste. En vidunderlig kombination af form og funktionalitet. Mange forskellige slags funktioner, såsom stopur og datovisning, gør, at du er klar til dagens udfordringer. Med til uret følger en bekvem rem for maksimal komfort, der kommer i en flot opbevaring i et holdbart materiale. Modellen findes i 10 forskellige farvekombinationer, f.eks. orange, gul, rosa og rød. Vandtætheden gør, at du uden problemer kan bære det i vand.

Høretelefonerne fra Breo er flotte, glatte, har en god lyd og ser sofistikerede ud. De er fremstillet, så de sidder perfekt i ørerne og kan anvendes både til bærbare CD-afspillere, iPods og mp3afspillere. Hvorfor ikke matche dem med et par smarte solbriller fra selvsamme mærke?

Det er ikke kun sjovt at shoppe hos StylePit. Det er ligeledes utroligt enkelt og nemt. Klik dine varer hjem i den elektroniske varekurv, og de bliver fremsendt til dig uden fragtomkostninger. Desuden har du 30 dages returret. God shopping!
Reducer
Antal produkter: 1
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik