GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Brands Bertoni
Du har valgt:

Bertoni - til et elegant og mandligt look
Skaf dig et rigtigt elegant look med dette nye tøjmærke på StylePit. Det hedder Bertoni, ja selv navnet udstråler ren klasse.
Takket være de lækre og elegante mønstre på de forskellige beklædningsgenstande finder du et unikt og charmerende sortiment i de forskellige mærkers udvalg her på StylePit.dk. Her findes der jakker, skjorter, T-shirt, strik, sweatshirts, shorts, jeans og bukser til den selvsikre mand midt i karrieren. Læs mere her
Den overlegne kvalitet fra et brand som Bertoni gør det svært at udvælge kun en enkelt favorit og så gå videre. Hvad enten du er til skjorter med lange ærmer, poloshirts eller T-shirts med motiv, så finder du altid noget i udvalget, der passer perfekt til dine individuelle behov. Bertoni komplimenterer på bedste vis din egen stil, og du kan mikse og matche de forskellige beklædningsgenstande, og på den måde kan du skabe dit helt eget look.
Dette brand kombinerer modetrends med en renhed i forhold til stil og udstråling. Med dette tøj skaber du et udtryk, som afslører en afslappet og maskulin elegance. Du føler dig stilfuld, men påklædningen er ikke for fin, og du er derfor klædt perfekt på til de forskellige sammenhænge, såsom et formelt møde på kontoret eller en spontan cafétur med vennerne.
På StylePit kan du finde stribevis af klassiske trøjer, T-shirts, poloshirts og jakker, og Bertoni står for en europæisk stil, der har fokus på den moderne mand. StylePit leverer dine produkter inden for få dage, endda med gratis fragt. Du kan returnere eller ombytte dit tøj inden for 30 dage.
Velkommen!
Reducer
Antal produkter: 76
Sortering:
Antal produkter pr. side
Bertoni chino 699,75 DKK 489,83 DKK -30%
Bertoni chino 699,75 DKK 489,83 DKK (-30%) /
 • Zoom
 • Størrelser

  Størrelser på lager

  W29 / L34, W30 / L32, W30 / L34, W31 / L32, W31 / L34, W32 / L32, W32 / L34, W33 / L32, W33 / L34, W34 / L32, W34 / L34, W36 / L32, W36 / L34, W38 / L32
  Mange størrelser tilgængelige
 • Jeg ønsker

Bliv kunde

 • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
 • Følg status på dine ordrer
 • vær den første til at modtage gode tilbud.
 • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
 • Online retur
Et øjeblik