GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Mand Tøj Langærmede T-shirts Langærmede T-shirts med motiv Blend
Du har valgt:

Bland din stil med Blend

Nu kan du finde kollektion fra Blend i herreafdelingen på STYLEPIT.dk. Her finder du alt det, du leder efter inden for mode, sportstøj og sko til mænd. Vores online butik er altid åben, hver dag hele året, alle tidspunkter på dagen, og her undgår du alle køer!

Som en ekstra opmuntring får du også hurtig og gratis fragt, når du bestiller. Vores priser er konkurrencedygtige og kundevenlige i vores online butik. Læs mere her

Kollektionen er en gennemtænkt, smart samling af de mest nutidige europæiske styles, og de omfatter omhyggeligt designede jeans, der først og fremmest er designet til et byliv. Blend er et dansk mærke, der er velkendt for sit udsøgte tøj og produkter, og mærket både tror på og investerer i et seriøst håndværk.

Nærstudér det velsorterede sortiment af T-shirts med motiv, multifarvede T-shirts og langærmede T-shirts, men også striktrøjer, strik og sweatshirts, kortærmede trøjer, skjorter, shorts, knickers, jeans og bukser.

Brandet skaber fabelagtigt og moderigtigt tøj til enhver sæson såsom vinterjakker, vindjakker og badetøj. Blend har alt, hvad kan gøre dig velklædt og stilfuld hele året rundt, uanset årstiden. Du kan altid være sikker på, at du får et smart og autentisk look med hjælp af tøj og tilbehør fra Blend.

STYLEPIT.dk tilbyder alle vores kunder en 30 dages returret og refundering og vil levere dine varer gratis inden for få arbejdsdage. Vi vil derfor varmt anbefale dig at tage et kritisk blik på den nuværende garderobe og nøje overveje, om det ikke er tid til noget fornyelse. Vær med på noderne sammen med STYLEPIT.
Reducer
Antal produkter: 10
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik