GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Mand Accessories Høretelefoner Urbanears
Du har valgt:

Cool accessories fra Urbanears

STYLEPIT tilbyder høj kvalitet med de lækre høretelefoner fra mærket Urbanears . Det skandinaviske mærke er unikt i forhold til, hvordan de ser deres kundegruppe.

Der er som sådan ikke nogen brist ved de andre hovedtelefonsfabrikanter, men det, som adskiller Urbanears fra andre producenter, er, at de har gjort produkterne så behagelige, at man hører englene synge. Læs mere her Den høje lydkvalitet, som høretelefonerne giver, er, hvad hver kunde kan forvente, men måske ikke altid får, når de køber lignende produkter fra andre mærker.

De er tilgængelige i en række forskellige farver, såsom grå, lilla eller rød. Disse klassiske accessories giver gode resultater og en meget god lydkvalitet. Der er to varianter af Urbanears -høretelefoner, nemlig "Plattern" og "Bagis". Plattern-modellen kan klappes sammen, hvilket gør, at den er meget nem at bære rundt på, og at du hurtigt kan gemme dem væk i tasken. De har også et såkaldt "vennestik", hvor du kan tilslutte et andet sæt, mens du ser en film med en ven, eller når du ønsker at dele din musik med andre. Bagis-modellen leveres med 3 sæt udskiftelige gummipropper, så du nemt kan vælge dem, der passer til dine ører.

Tjek det enorme udvalg af Urbanears accessories og produkter på STYLEPIT.dk til gode priser. Du har altid 30 dages fortrydelsesret og gratis forsendelse, som vil nå din dør inden for få dage.

Disse lækre accessories er en oplagt gaveidé til din bedste ven, så udnyt STYLEPITs mange services og gå ombord i vores mange aktuelle kampagner.
Reducer
Antal produkter: 2
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik