GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Accessories Tørklæder & Halstørklæder
Du har valgt:

Få ynde og elegance med de smukke tørklæder fra Pieces

Hvis der findes nogle accessories, som kan ændre et outfit på et splitsekund, så er det et tørklæde. Det tilfører din påklædning en øjeblikkelig ynde og elegance, der understreger din modebevidsthed. Samtidig er disse accessories alsidige og kan bæres sammen med et væld af forskelligartede sæt. Læs mere her

På STYLEPIT tilbyder vi et bredt udbud af tørklæder fra de bedste varemærker såsom Stylesnob, Nümph, Amust, Dixie, Passero accessories, So Nize, Punk Birds, Attitude Matters, Black Lily, Sisters Point og Pieces.

Tørklæderne er fremstillet i en god kvalitet, og de fås til favorable priser i vores webshop.

Tørklæderne kan have mange forskelligartede funktioner. De kan tilføre farve, de kan varme, de kan dække, og de kan være et fashion statement. De tyndere tekstiler sigter mod anvendelse i sommermånederne, mens de hyggelige og varme modeller om vinteren er uundværlige, når kulden bider.

Vil du tilføje et ekstra touch til din karisma, og vil du efterlade et stort indtryk på andre, bør du begynde at lede efter accessories fra f.eks. Pieces.

Eftersom der ikke findes nogen større tilfredsstillelse end at kunne handle alle sine yndlingsprodukter hjemme fra sofaen, er STYLEPIT det bedste shoppingsted for fashionistas. Ikke nok med, at vi tilbyder dig de seneste modetrends, vi leverer også dine varer fragtfrit inden for få arbejdsdage. Så hvis du vil købe smart modetøj og accessories, så kom forbi STYLEPIT.dk. Vi finder nemlig de bedste og mest moderigtige valgmuligheder til dig!Reducer
Antal produkter: 92
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur