GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Accessories Tasker
Du har valgt:

Tasker – så du kan holde styr på tingene
Det er med tasker som med sko – kvinder kan aldrig få nok af dem, og der skal være en til ethvert outfit. Dét er sund fornuft! Nu giver STYLEPIT dig tasker fra topbrands som Eastpak, Adax og Octopus samt et hav af andre lignende mærker, så ryd hylden og gør plads til de nye modeller. Læs mere her
Hos STYLEPIT kan du finde alt fra sportstasker, computer- og ipad-tasker, mobiltelefon-tasker, skuldertasker, håndtasker, bæltetasker, weekendtasker samt clutches og punge fra Pieces samt rygsække fra Eastpak.
Er du på udkig efter en helt speciel model eller et helt særligt mærke, kan du på vores hjemmeside, nemt og hurtigt, specificere din søgning efter lige præcis, hvad du er på udkig efter. Hos STYLEPIT forhandler vi populære mærker som Dixie, Adax, Treats, Sansibar, Haglöfs, Octopus, Eastpak, Betty Barclay og Maani by Adax.
Spring køerne over i butikkerne og brug i stedet vores effektive zoomeffekt til at tjekke enhver detalje ud på varerne. Skulle varen af en eller anden grund ikke leve op til dit behov, kan du inden for 30 dage, sende varen tilbage kvit og frit. Hos STYLEPIT lægger vi vægt på god kvalitet og god service. Få dine varer leveret lige til hoveddøren med vores hurtige levering og gratis fragt.
Kig ind hos din nye taskeforretning allerede nu, du vil ikke fortryde valget af STYLEPIT! Vi har ganske enkelt markedets bedste udvalg – endda til de mest favorable priser, så tip gerne veninderne om denne fantastiske webshop.
Reducer
Antal produkter: 290
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur