Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands VILA
Du har valgt:

Ny tøjkollektion til piger fra Vila

I den helt nye Vila kollektion kan du nu som kunde på STYLEPIT finde de bedste mønstre og trends for denne sæson. Efteråret og vinteren kommer, og du bliver nødt til at iklæde dig endnu et lag til din ellers lettere påklædning. Du ønsker naturligvis at forhindre kulden, uden at reducere din elegance, og den nye Vila kollektion er her for at hjælpe dig. Læs mere her

Du kan mikse og matche de korte kjoler med en cardigan, bukser og en striktrøje sammen med elegante toppe, bluser eller måske nogle af Vilas jakker og T-shirts fra denne nye kollektion. Bare brug din fantasi!

Der findes også en bred vifte af bukser, jeans og ikke mindst overtøj, som gør at du kan føle dig godt tilpas og stilfuld, uanset om du er indendørs eller udendørs. Disse beklædningsgenstande er især værdsat, når de kolde vintre kommer, og du normalt må lægge låg på mode, men med dette mærke kan du være smart og varm på samme tid!

Der er mange farver at vælge imellem, når du handler dit nye tøj fra Vila. Bl.a. rød, gul, grøn og blå med de grundlæggende hvide og sorte farver. Du vil finde attraktive kontraster og spændende nuancer i samlingen. Den nye kollektion handler om stil, og det er præcis, hvad STYLEPIT repræsenterer. Her får du de bedste produkter, der leveres inden for få hverdage ved hvert køb. Lad ikke denne mulighed gå forbi din næse - skynd dig ind på STYLEPIT og gør en god handel, når det gælder uimodståeligt modetøj!


Reducer
Antal produkter: 311
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik