GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands VILA
Du har valgt:

VILA er moderigtigt tøj til piger og kvinder i alle aldre. Vi har fundet de bedste styles fra VILA til dig. Vi køber stort ind, så vi ved at du kan finde lige præcis den style der passer til dig. Øverst på siden kan du tilpasse produkterne, så du finder de nyeste styles, de mest populære eller de VILA produkter med den største besparelse. Du kan også søge på størrelse og farve, hvis du vil mindske din søgning. Køb VILA til alle her på STYLEPIT.
Antal produkter: 308
Sortering:
Antal produkter pr. side

Vila Fashion

VILA er et dansk brand som blev grundlagt i 1993. VILA sælger deres kvalitets tøj i over 1500 butikker i hele Europa. Hos VILA kan man købe flot og feminint tøj til fornuftige priser. Det skal ikke være dyrt, at være med på den nyeste trend.

Med tøj fra VILA er du med på noderne..

Vila laver feminint tøj til piger. En VILA pige kendetegnes som en kreativ person, der sprudler af energi og hun er sjov at være sammen med. Overfor sine venner er hun loyal, men hun nyder faktisk også bare at være sig selv. Hun er ikke bange for at skille sig ud og vise, at hun kan mikse trends og brands, for at skabe hendes helt egen stil. VILA’s kollektion omfatter blandt andet bluser, bukser, jeans, cardigans, blazere, samt mange flere produkter.

Køb VILA online!

Køb dit nye VILA tøj online her hos STYLEPIT. Få hurtig og gratis levering hos os. Du vælger selv, om det skal sendes med GLS eller Post Danmark. GLS har pakkeshops i dit nærområde og der kan du selv afhente, når det passer dig. Brug de filtre som vi har til venstre på siden. Der kan du søge på den kategori, farve og den størrelse du ønsker. Det gør din søgning meget mere simpel. Så kan du nemt finde lige de bluser og bukser, som passer til dig!

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik