GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands The North Face
Du har valgt:

The North Face – tøj til de eventyrlystne
Kig ind hos STYLEPIT i dag og opdag overtøj i den ypperste kvalitet samt moderigtige accessories og sko til mænd, kvinder og børn. Du vil elske den hurtige og gratis fragt, som gælder enhver bestilling på STYLEPIT. Så tøv ikke, klik ind nu og begynd at shoppe!
I afdelingen for overtøj og tasker tilbyder vi det verdensberømte varemærke The North Face til vores værdifulde kunder. Læs mere her Brandet er opkaldt efter den koldeste og mest umenneskelige side af et bjerg, og det blev grundlagt i 1955 af to vandreentusiaster, som besluttede sig for at følge deres passion og opstarte en lille bjergbestigningsbutik, som blev begyndelsen på et eventyr inden for outdoor og overtøj.
I dag er det ikke kun udendørsatleter, som er klædt i The North Face. Mærket sponsorerer også ekspeditioner, og på den måde kan de kontinuerligt opnå bedre resultater og opdage, hvad tøj skal være lavet af for at klare en vandring på uberørte steder i verden.
På STYLEPIT er vi glade for at kunne tilbyde The North Faces jakker, veste, trøjer, bukser, jeans foruden rygsække, tasker, handsker, luffer og andre gode accessories. Brandet udnytter det seneste inden for den tekniske udvikling i tekstilindustrien for at give liv til højfunktionelt tøj, som ikke kun er tilpasset efter udendørsmiljøet, men også har et moderigtigt snit.
Bukserne fra The North Face er velegnet til vandring og løb, og selv som byboer føler man sig som en eventyrer i disse. I sortimentet finder man også solide skibukser og varme vinterjakker.
Klik ind på STYLEPIT!
Reducer
Antal produkter: 44
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik