GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands The North Face
Du har valgt:

The North Face til kvinder

The North Face - tøj til kvinder, der ønsker en klassiker

Med den mangeårige erfaring er The North Face gået hen og er blevet en velkendt klassiker. Mange skisportsatleter og fjeldvandrere bærer ikke andet end The North Face, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel i sig selv. The North Face til kvinder er fremstillet i slidstærke kvalitetsmaterialer, der er designet til at kunne modstå naturens mange udfordringer. Læs mere her Det tåler at blive brugt i hverdagen, hvilket gør det til en rigtig god investering. På STYLEPIT.dk er vi bevidste om kvaliteten og har derfor samlet et stort sortiment af The North Face til kvinder. Som altid tilbyder vi gratis* fragt og 30 dages returret. Passer dine indkøb ikke i størrelsen, så ombytter vi kvit og frit til en anden størrelse. Lad dig inspirere af vores udvalg af The North Face til kvinder, så er du sikker på, at du kan holde varmen til vinter.

Kvalitet og design med The North Face til kvinder

Med over 45 års erfaring er det amerikanske mærke et sikkert valg, når du skal klædes på til vinteren. Det ligger i navnet, at der her er tale om et mærke, der er produceret og designet til at kunne holde til, at naturen viser sig fra sin værste side. Med en baggrundshistorie, der tager sin begyndelse i ski- og trekkingmiljøet, er du sikret udstyr, der kan klare selv den koldeste vinter. Uanset, om du skal på vandretur i fjeldet, eller du blot ønsker at kunne holde varmen herhjemme i Danmark, så er The North Face til kvinder din garanti for kvalitetstøj. Sortimentet byder udover et bredt udvalg af jakker i vind- og vandtætte materialer på fleecejakker, skibukser, handsker og selvfølgelig de velkendte The North Face-rygsække. I det store udvalg bliver du nemt inspireret til en fornyelse af vintergarderoben. Designet er enkelt, men med vigtige detaljer, der adskiller The North Face fra andre mærker.

Reducer
Antal produkter: 38
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur