GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Sisters Point
Du har valgt:

Sisters Point til kvinder

Sisters Point – få den seneste mode hjem i garderoben

Hos STYLEPIT finder du et stort udvalg af artikler fra Sisters Point til kvinder. Kollektionerne byder på alt fra bodystockings, shorts, skjorter og toppe, til smukke kjoler, nederdele, jeans og bukser. Udvalget af lækre blazere, bløde bluser og fede jakker er ligeledes rigtig stort. Læs mere her Der er noget for enhver smag, så hvad enten du er til det feminine look, et chick business look eller måske en mere afslappet casual stil, så er der rigeligt at vælge imellem. Varerne kommer i en masse flotte farver, mønstre, modeller og stile, så du kan mixe og matche, så det passer perfekt ind i din garderobe. Sisters Point til kvinder er et rigtig godt valg, hvis du ønsker masser af mode til små priser. Husk, at når du handler hos STYLEPIT, får du altid gratis* fragt og bytte samt 30 dages fuld returret, så du nemt kan bytte dine køb.

Sisters Point til kvinder – Lækkert modetøj med stil

Er du med på den seneste trend? Det er Sisters Point til kvinder. Med en blanding af ungdommeligt og klassisk design, er der rig mulighed for at sammensætte det perfekte outfit. Siden 1994 hvor Sisters Point blev grundlagt, er deres popularitet steget støt. Med hovedkontor i Aarhus, og butikker i 20 lande, har de været med til at sætte deres præg på det europæiske modemarked. Med skønne varer til gode priser, kollektioner i samspil med sæsonnens farver og trends, giver de deres bud på modetøj til den moderne kvinde. Kvalitet og god pasform er alfa omega for firmaet, og deres vigtigste princip altid har været, at sikre glade, tilfredse kunder. Specielt fokuseret på det skandinaviske marked er Sisters Point i sit es, når der skal designes til de danske kvinder. Hver kollektion er tilpasset årstiden, og lavet i skønne materialer, der både føles og sidder godt.

Reducer
Antal produkter: 94
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur