GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Saint Tropez
Du har valgt:

Saint Tropez til kvinder

Tøj fra Saint Tropez – til kvinder med smag

Hvis du bare ønsker at se godt ud, så er du nødt til at finde nogle gode mærker, der kan hjælpe dig med at finde præcis den stil, du har drømt om. Du har brug for at vide, hvad du kan lide, og hvilke farver der får dig til at skinne i mørket. Hvis du vælger at bygge din garderobe op med tøj fra Saint Tropez, kan du stole på, at tøjet er stilfuldt ned til mindste detalje, og du vil altid se perfekt ud – dag eller aften. Læs mere her

Lad STYLEPIT være din bedste ven, når du køber tøj. STYLEPIT lancerer nu en helt ny kollektion til vores kunder. Produkterne vil helt sikkert blive elsket grundet den attraktive stil og kvalitet, der gennemsyrer hele kollektionen. Du vil blive begejstret for dine nye bluser, skjorter og toppe fra dette mærke, og de kan kombineres i al evighed.

I denne samling fra Saint Tropez kan du også finde T-shirts, som er et perfekt match med et par bukser eller jeans. Kjolerne, der tilbydes, bør også bemærkes! De har et meget tydeligt feminint look og gør, at du ser smuk ud i enhver situation. Er det køligt ude? Tag en strikcardigan på eller vælg mellem det brede sortiment inden for overtøj, såsom jakker.

STYLEPIT leverer din ordre gratis, og vi sender varer inden for få arbejdsdage. Vi tilbyder også 30 dages returret. For kvinder med god smag og perfekt stil er tøj, såsom bluser og bukser, fra Saint Tropez det rigtige valg!

Reducer
Antal produkter: 182
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur