GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Kaffe
Du har valgt:

Kaffe til kvinder

Altid tid til Kaffe!

Kaffe er et af de mest bedårende tøjmærker, der kan købes på STYLEPIT.dk. Brandet frembringer en klassisk mode med kjoler, bukser og jeans som fundamentet, og i hver eneste sæson præsenteres der en ny inspirerende funktion. Det burde derfor altid være muligt for alle kvinder at finde noget super smart og eftertragtet tøj i netop denne kollektion. Læs mere her

Kom ind i dag og find dine nye favoritter - det er tid til at tilføje lidt glimmer og glans til en måske kedelig vintergarderobe!

Kaffe har altid været populært for sin dybdegående analyse af de nyeste modetrends. Deres nyeste kollektion er også helt unik. Her tilbydes der bluser, tunikaer og toppe - beklædningsgenstande skabt med tidløse modetrends. Skulle du foretrække et mere diskret look, findes der også et stort antal ensfarvede og ugennemsigtige toppe under denne sæsons udvalg.

Kollektionen har også en afdeling for strik, som er mere end velkommen, når vinteren byder sig til. Forestil dig at trække i en hyggelig og blød cardigan, når mørket falder på, og kulden kommer snigende. Kaffe har også en bred vifte af overtøj samt accessories såsom tørklæder. Der anvendes altid stoffer af en meget fin og høj kvalitet. Derfor kan du altid føle dig godt tilpas, når du iklæder dig tøj fra Kaffe, uanset den givne sammenhæng.

Kort sagt - det er altid tid til Kaffe!

STYLEPIT leverer din ordre til din dør, uanset om du vælger korte kjoler eller varme trøjer, med gratis fragt. Kun de bedste mærker, modeller og materialer findes her på STYLEPIT, og du er velkommen!

Reducer
Antal produkter: 39
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur