GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Gustav
Du har valgt:

Gustav til kvinder

Gustav – eksklusiv klasse til rigtige kvinder

Gustav til kvinder er indbegrebet af feminin elegance og klasse. Det danske mærke nyder at skabe eksklusiv beklædning, hvor tunge perlebroderier, blonder, pailletter og farver dominerer kollektionerne, og med en flot silhuet og pasform understreger kvindekroppens figur og form. Læs mere her STYLEPITs udvalg af Gustav til kvinder spænder over flotte toppe, eksklusive blazere, blondeskjorte og smarte t-shirts, der er kendetegnet ved, at enkelte beklædningsgenstande kan pifte et helt outfit op og understreger et klassisk og feminint look og image. Farverne, som går igen hos mærket, går fra sarte douchenuancer til flotte og klare farver som eksempelvis babyblå. Produkterne bliver hurtigt til yndlingsstykker i garderoben, som forbliver moderigtige og flotte i mange sæsoner. Hos STYLEPIT får du et bredt udvalg af produkter fra det danske mærke til favorable priser, og du får samtidigt gratis* fragt og levering på dine varer, samt 30 dages returret og ombytning.

Gustav til kvinder – dansk design i international klasse

Gustav til kvinder er et dansk mærke, der siden 2009 har udmærket sig med deres high class fashion, og som udtrykker en international og sofistikeret stil. Det danske mærke leger med materialerne og sætter gerne sarte perlebroderier og blonder sammen med mere robuste materialer, ligesom de gerne sætter robuste sten og perler på sarte silketoppe og kjoler. Resultatet af denne skæve sammensætning af materialer er, at der skabes et helt særligt og unikt look, der er sart, feminint og eksklusivt. Sammensat med mærkets store fokus på at fremkalde en kvindelig silhuet og en god pasform – der dyrkes og opnås igennem godt håndværk og et stort blik for detaljerne – skabes unikke produkter, der anerkendes for deres unikke design og internationale klasse. Alle produkter er feminine og velproducerede, og er holdt i flotte og neutrale farver, så detaljerne er endnu mere iøjefaldende og fremtrædende, hvilket understreger, at Gustav er gennemtænkt, veldesignet og et mærke i topklasse.

Reducer
Antal produkter: 3
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur