GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK
χ
Kvinde Brands Freya
Du har valgt:

Freya til kvinder

Freya – smagfuldt lingeri
Dag og nat, året rundt, kan du nyde godt af at shoppe løs på STYLEPIT til fantastiske priser. Her finder du de fleste af de populære modemærker, der fås, og selv nye, hvis popularitet konstant vokser blandt vores tilbagevendende kunder.
Du kan altid regne med, at shopping på STYLEPIT forløber glat – du har ingen ekstra omkostninger i forbindelse med fragten, og kan dermed altid holde styr på dine udgifter. Læs mere her Derudover har du altid 30 dages returret, hvis noget skulle være forkert. Dine varer leveres hurtigt og effektivt hjem til din bopæl, og allerede inden for en uge kan du prøve dit nye tøj og accessories.
Freya har som mål at producere mode, som passer alle, og som tager sig godt ud, uanset om det gælder lingeri-sæt eller sportsundertøj. Køb badetøj, trusser, G-strenge, hipsters og BH’er med eller uden bøjle i forskellige styles. Tjek dette cool lingeri, der gennem både navn og stil signalerer kvindelighed og mod. Produkterne er alle fremstillet af naturlige stoffer samt andre behagelige materialer, som fører til, at kvinder forelsker sig i dette fantastiske udvalg fra Freya.
Bær Freya nedenunder, så føler du dig ekstra godt tilpas, uanset hvor du skal hen.
Stop med at sløse din tid på at springe byen rundt for at lede efter lækkert lingeri – kom direkte ind på STYLEPIT.dk og gør dit livs køb i dag! Vi tilbyder gratis fragt på alle BH’er og andet tøj, du måtte finde på siden. Vi tilbyder desuden åbent køb i 30 dage. Du bydes velkommen til dette fantastiske paradis.
Reducer
Antal produkter: 1
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur