GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Desigual
Du har valgt:


Desigual – farverig spansk mode

Vælg mellem et stort udvalg af mode, sko og beautymærker på STYLEPIT i dag og nyd godt af de gode priser på alt, hvad du køber. Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse og handle hos os igen, så hvis du har nogle spørgsmål eller ikke finder det, du søger, kan du altid henvende dig til vores kundeservice. Læs mere her Vi råder dig til at gennembladre vores store udvalg af håndplukkede varemærker – udvalgt af vores stileksperter, så du altid opnår moderigtig coolness i hverdagen.

Tag bl.a. et kig på kollektionen fra det velkendte spanske mærke Desigual. De skaber sjovt og farverigt tøj, som fremhæver din livlige personlighed og afspejler den passionerede spanske mentalitet og livsstil.

Vælg mellem et stort udvalg af modetøj inkl. vinterjakker, bluser, kjoler, nederdele, skjorter, bukser og toppe. Desigual tilbyder også en fantastisk kollektion af korte kjoler, der hver især er præget med unikke udsmykninger samt farveglade kontrasterende teksturerede dele, der skaber en helt ny og unik beklædning. Kombinér gerne med det spændende overtøj fra selvsamme mærke.

Vi tilbyder også en række forskellige accessories fra Desigual inkl. tasker, skuldertasker, tørklæder og sko for at skabe komplette outfits fra top til tå, som fremviser din positive attitude og kærlighed til livet og ikke mindst farver. Desigual producerer tøj, som gør mennesker glade. Tøjet er hyggeligt og behageligt og opmuntrer til bevægelse og dynamik.

Køb i dag og nyd godt af 30 dages åbent køb, gratis fragt og hurtig levering. Der findes mange årsager til, at man bør shoppe på STYLEPIT, prøv selv!
Reducer
Antal produkter: 57
Sortering:
Antal produkter pr. side
Desigual kjole 1.299,75 DKK 1.169,75 DKK -10%
Desigual kjole 1.299,75 DKK 1.169,75 DKK (-10%) /

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik