GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Kvinde Brands Desigual
Du har valgt:

Nyt sortiment af Desigual trøjer

Desigual er et spansk tøjmærke, kendt verden over for sin livsforståelse og moderne stil. I modebranchen er mærket primært kendt for den unikke stil og de farverige mønstre, og det er ikke kun kendt i Europa, men også på verdensplan.

På STYLEPIT kan du finde masser af tøj fra dette mærke, der repræsenterer luksus, positivitet og mangfoldighed. Det moderne touch er der for at skabe mangfoldighed og tolerance. Læs mere her Desigual beskæftiger mere end 20 verdenskendte designere, skaber tusindvis af produkter hver sæson, herunder noget af de bedst sælgende tøj og tilbehør i modebranchen.

Tøj fra Desigual fås i farverige, smarte og moderigtige modeller og er nu tilgængeligt her på STYLEPIT til overraskende gode priser. Søger du efter elegante skjorter, så er det nu tid til at vælge en skjorte med lange ærmer her hos os.

De slim fit jeans, de smarte striktrøjer og sweatshirts fra dette herlige mærke kan købes til konkurrencedygtige priser, og de langærmede T-shirts er perfekte til at have på på arbejdspladsen, men du kan også fint bruge dem til en tur i byen. Den tilpassede fit skjorte med cutaway krave kan maskinvaskes og bæres igen til enhver lejlighed og er perfekt til jeans og bukser. Mærket sikrer altid, at hvert produkt er unikt.

STYLEPIT er en stor butik på nettet, hvor du kan shoppe designerskjorter, og der tilbydes i øjeblikket et stort udvalg af Desigual produkter. Vores fine service har vundet hjerterne hos millioner af kunder, og du kommer til at nyde gratis forsendelse og 30 dages returret på alle ordrer!
Reducer
Antal produkter: 56
Sortering:
Antal produkter pr. side
Desigual kjole 1.299,75 DKK 1.169,75 DKK -10%
Desigual kjole 1.299,75 DKK 1.169,75 DKK (-10%) /

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik