GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Tøj Jakker & Overtøj Jakker Typhoon
Du har valgt:

Gør dig selv stilsikker med tøj fra Typhoon

Med sit unikke og tiltalende design præsenterer STYLEPIT en af de hotteste og mest trendy kollektioner fra Typhoon, der byder på en bred tøjkollektion med alt fra moderigtige jakker til bekvemt og nødvendigt undertøj. Læs mere her

Typhoon klæder dig på fra top til tå, og hvorfor ikke gå efter en jakke til de kolde og blæsende dage? Både vinterjakker og vindjakker er uundværlige, når vejret sætter dagsordenen, og hvad skal man ellers gøre end at klæde sig efter det? Varme trøjer med for eller skønne strikvarer og sweatshirts slår aldrig fejl og kan uden problemer bruges under praktisk regntøj. Når du køber tøj, skal du lægge vægt på både komfort og mode. Med Typhoons udvalg finder du uden tvivl et fristende udvalg, der passer perfekt til dette udgangspunkt. Det er altid smart at have trøjer med for til hverdag, eller hvad med et par flotte shorts til de varme dage, når du skal udenlands?

Tøjet fra denne kollektion er veldesignet ned til mindste detalje, og lægger vægt på kvalitet og materialer. Velfremstillet tøj holder længere og bliver derfor nemt din favorit.

At shoppe produkter hos STYLEPIT er en nem sag. Forkæl dig selv ved at gennemsøge udvalget. Klik de varer hjem, der fanger din interesse. Det er fragtfrit, og med i købet får du 30 dages returret. Hold dig ikke tilbage, men lad Typhoon blive en del af din garderobe, når du handler på STYLEPIT.
Reducer

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik