GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Tøj Jakker & Overtøj Jakker Salomon
Du har valgt:

Salomon – funktionalitet og kvalitet i ét
Hos STYLEPIT elsker vi praktisk og funktionelt tøj! Når det desuden er smart tøj af høj kvalitet, så sørger vi for, at mærket havner hos vores STYLEPIT-familie! Derfor er vi også altid på jagt efter at finde nye kvalitetsprodukter og nytænkende mærker, som vi kan tilbyde vores kunder. Læs mere her Vi arbejder aktivt med dette, året rundt!
Derfor er vi også meget stolte af at kunne tilbyde sko, sneakers, jakker, vinterjakker, strik, sweatshirts, trøjer med for samt accessories såsom caps og huer fra Salomon. Dette er produkter, der er førende på markedet og fremstillet med en fornemmelse for detaljer og stil, som aldrig slår fejl. Kom ind og kig på vores udvalg fra Salomon, og du kommer straks til at forstå, hvad vi mener. Her lægges der altid vægt på design, funktionalitet og materialer af høj kvalitet – uanset om det handler om striktrøjer, sko, caps eller huer.
STYLEPIT handler udelukkende direkte med producenter og undgår dermed mellemforhandlere. Det resulterer i, at vi kan garantere originalprodukter og lave priser. Som kunde på STYLEPIT kan du desuden føle dig ekstra tryg, eftersom du altid får 30 dages returret og dermed ret til fuld refundering af betalingen. Fri fragt er også altid med i vores servicetilbud! Vi ved af erfaring, at dette gør det ekstra sjovt at handle online!
Så tøv ikke; tjek vores sortiment af tøj og sko fra Salomon og find det bedste, når det gælder jakker, vinterjakker, sneakers, accessories, trøjer og hættetrøjer. Vi er sikre på, at du kommer til at blive ganske overvældet!
Reducer

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik