GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Brands The North Face
Du har valgt:

The North Face - et frisk pust til vintergarderoben
Det velkendte og meget populære amerikanske mærke The North Face, producerer masser af varmt tøj i en super god kvalitet, ikke kun til professionelle sportsfolk, der planlægger at erobre verdens højeste tinder, men også til helt almindelige mennesker, der kan lide at holde varmen og være smart klædt på til hverdagen. Læs mere her Du har brug for jakker, uanset om det er forår eller efterår, og alle de forskellige jakker, du får brug, findes i STYLEPITs udvalg fra The North Face.
Vindjakker til blæsende efterårsdage eller de tidlige forårsdage med en frisk vind samt tykke vinterjakker klar til at tage kampen op mod den lave temperatur – alt, hvad du kunne ønske dig, kan du finde hos os. Vi har også strik og sweatshirts fra samme mærke, ligesom shorts, T-shirts og T-shirts med motiv.
På STYLEPIT sætter vi dine ønsker og behov i fokus, og vi ved, at du sætter pris på de bedste mærker og tøj af en god kvalitet og til gode priser. Derfor har vi valgt at tage The North Face med i varekataloget, eftersom dette er et af de bedste mærker inden for vintermode.
The North Face har en tankevækkende og praktisk tilgang til tøj, og det afspejles i enhver beklædningsgenstand i deres kollektion. De producerer også praktiske tasker og fine accessories til at matche dit tøj og holde styr på dine personlige ejendele, når du begiver dig ud på eventyr i vinterperioden.
Vi har gratis fragt på alle ordrer!
Reducer
Antal produkter: 47
Sortering:
Antal produkter pr. side
THE NORTH FACE HEDGEHOG GORE-TEX SKO 999,75 DKK 899,75 DKK -10%
 • Zoom
 • Størrelser

  Størrelser på lager

  EUR 41, EUR 42, EUR 42½, EUR 43, EUR 44, EUR 44½, EUR 46
  Mange størrelser tilgængelige
 • Jeg ønsker

Bliv kunde

 • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
 • Følg status på dine ordrer
 • vær den første til at modtage gode tilbud.
 • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
 • Online retur
Et øjeblik