GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Brands Saint Tropez
Du har valgt:

Saint Tropez er et dansk brand. De laver 10 kollektioner årligt og der er ikke langt fra skitse til det endelige resultat. Saint Tropez skaber tøj der følger den seneste trend i modebranchen. Se vores store udvalg af Saint Tropez her på siden. Brug filtrene i venstre side og søg på lige den kategori, farve og størrelse, som du ønsker!
Antal produkter: 163
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Saint Tropez

Saint Tropez er et dansk brand. De laver hele 10 kollektioner årligt og der er ikke langt fra skitse til det endelige resultat i butikkerne. Saint Tropez skaber tøj der følger den seneste trend i modebranchen. Med over 30 franchise butikker i Danmark, har Saint Tropez også butikker i Irland og Holland, samt salg af deres kollektioner i adskillige stormagasiner over hele Europa. Internationalt sælger Saint Tropez deres tøj til mere end 1000 forhandlere.

Med tøj fra Saint Tropez er du med på trenden!

Vil du gå i feminint tøj og være opdateret på modefronten, så er Saint Tropez et godt valg! Du kan være med på moden uden at det koster alt for meget. Det er god kvalitet til en fornuftig pris. Vælg mellem bluser, toppe, skjorter, bukser, cardigans, kjoler, samt meget meget mere!

Køb Saint Tropez hos STYLEPIT

Hos STYLEPIT kan du købe lækkert tøj fra Saint Tropez, Sct Tropez eller St Tropez. Ja den sydfranske by er i denne forbindelse et fedt dansk tøjmærke. Selvfølgelig kan man købe Saint Tropez i butikkerne, men du kan med stor fordel købe dit nye tøj her hos STYLEPIT. Vi har gratis fragt og hurtig levering! Hvis tøjet imod forventning ikke falder i smag, så er det nemt og gratis at bytte hos os. Brug søgefiltrene i venstre side og søg på kategori, farve og størrelse, så bliver din søgning målrettet præcis til dig!

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik