GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Brands Just Female
Du har valgt:

Just Female er dansk kvalitetstøj med unikke detaljer. Stilen er minimalistisk med rene og rå detaljer. Lækkert designertøj til den modebevidste kvinde.
Køb dit nye Just Female tøj her hos STYLEPIT. Benyt filtrene til venstre for at søge på kategori, størrelse og farve. Køb dansk design med en stærk identitet!
Antal produkter: 74
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Just Female

Just Female blev grundlagt i 2006 af Designer og brand manager Pernille Andersen, samt ejerne Preben Laust og Steen Holtermann.
Den første kollektion blev vist frem ved Københavns modeuge i 2007 og lige siden er virksomheden vokset. De har fået en stærk identitet på et internationalt plan.
Hovedkontoret ligger i København og deres showroom er beliggende i Aarhus.

Med Just Female er du med på den seneste trend

Designet bag Just Female er en kombination af rene linjer og rå detaljer. Tilsammen skaber det et helt unikt og skævt design. Drømmen bag skabelsen af den kreative designproces var at holde et helt minimalistisk, æstetisk og stærk identitet. Disse faktorer skal gå igennem hver en kollektion.
Med 4 årlige kollektioner kan Just Female godt tillade sig at variere deres kollektioner med nye tekstiler, print og farver. Resultatet giver en komplet kollektion, som præsenterer en nyskabende og sofistikeret stil. Derudover er en udendørs kollektion og en separat kollektion med accessories.
De rene linjer og rå detaljer er kendetegnet for Just Female’s kollektioner. Køb toppe, bluser, bukser, kjoler, cardigans og fede accessories fra Just Female.

Køb Just Female Online

Køb dit nye tøj fra Just Female online hos STYLEPIT. Vi har hurtigt levering, gratis fragt, gratis bytte og 14 dages fuld returret. Brug filtrene til venstre og søg på kategori, størrelse og farve. Så finder du hurtigt og nemt lige det tøj som passer til dig. Du finder altid de nyeste kollektioner fra Just Female online hos STYLEPIT.

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik