GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK
Kvinde Brands Desigual
Du har valgt:

Nyt sortiment af Desigual trøjer

Desigual er et spansk tøjmærke, kendt verden over for sin livsforståelse og moderne stil. I modebranchen er mærket primært kendt for den unikke stil og de farverige mønstre, og det er ikke kun kendt i Europa, men også på verdensplan.

På STYLEPIT kan du finde masser af tøj fra dette mærke, der repræsenterer luksus, positivitet og mangfoldighed. Det moderne touch er der for at skabe mangfoldighed og tolerance. Læs mere her Desigual beskæftiger mere end 20 verdenskendte designere, skaber tusindvis af produkter hver sæson, herunder noget af de bedst sælgende tøj og tilbehør i modebranchen.

Tøj fra Desigual fås i farverige, smarte og moderigtige modeller og er nu tilgængeligt her på STYLEPIT til overraskende gode priser. Søger du efter elegante skjorter, så er det nu tid til at vælge en skjorte med lange ærmer her hos os.

De slim fit jeans, de smarte striktrøjer og sweatshirts fra dette herlige mærke kan købes til konkurrencedygtige priser, og de langærmede T-shirts er perfekte til at have på på arbejdspladsen, men du kan også fint bruge dem til en tur i byen. Den tilpassede fit skjorte med cutaway krave kan maskinvaskes og bæres igen til enhver lejlighed og er perfekt til jeans og bukser. Mærket sikrer altid, at hvert produkt er unikt.

STYLEPIT er en stor butik på nettet, hvor du kan shoppe designerskjorter, og der tilbydes i øjeblikket et stort udvalg af Desigual produkter. Vores fine service har vundet hjerterne hos millioner af kunder, og du kommer til at nyde gratis forsendelse og 30 dages returret på alle ordrer!
Reducer
Antal produkter: 56
Sortering:
Antal produkter pr. side
Desigual vinterjakke 1.729,75 DKK

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik