GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Børn Brands Eastpak
Du har valgt:

Klar til eventyr med Eastpaks rygsække
Når du begiver dig ud på et spændende eventyr med dine venner - uanset om det er i byen eller ude i skoven - vil det være meget lettere, hvis du pakker udstyret i en praktisk rygsæk i høj kvalitet fra Eastpak, købt her hos STYLEPIT.dk.

Hvis du er vild med lommer, lynlåse og trendy detaljer, bør du helt sikkert tjekke vores tasker fra Eastpak. De ligner noget, der ville passe en hvilken som helst ung berømthed på gaderne i New York. Læs mere her

Eastpaks tasker og penalhuse fås i mange forskellige modeller og farver samt i personlige og unikke varianter, så du kan matche dit image eller humør på dagen. De handy lynlåse gør det nemt at holde styr på dine personlige ejendele, så du altid ved, hvor du kan finde dit udstyr.

Disse rygsække og håndtasker er for mange et oplagt valg, når man ønsker nem transport af håndbagagen på flyveturen til et fremmed lande, men de er mindst ligeså praktiske, når man er skoleklar. Dine børn og tweens kan passende pakke deres skoleudstyr og accessories i en rygsæk fra Eastpak, hvad enten turen går til børnehaven, skolen eller fodboldbanen. Kort sagt, disse tasker er et must for alle aktive og eventyrlystne unge mennesker.

Når du vælger at handle hos STYLEPIT, kan du også glæde dig over vores gratis levering og 30 dages returret - så hvis du ikke er tilfreds, kan du kvit og frit returnere varen. Kig ind hos os på STYLEPIT og find din nye favorittaske fra Eastpak allerede i dag! Reducer
Antal produkter: 13
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur