GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET*på ordrer over 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Børn Brands Eastpak
Du har valgt:

Find super smarte accessories fra Eastpak

Hvis du ser frem til en stor udflugt denne weekend eller på andre tidspunkter af året, så skal du bruge en rygsæk, der beskytter dine ejendele på optimal vis. En sikker og stabil taske indebærer en god beskyttelse og tilstrækkelig med plads til opbevaring af alle dine ting. Se vores udvalg igennem af tasker og rygsække fra Eastpak på STYLEPIT.dk. Læs mere her Som altid har STYLEPIT omhyggeligt udvalgt nogle kollektioner, der holder en fantastisk kvalitet, og vi forhandler et stort udvalg af tasker i en mængde forskellige varianter.

Eastpak tilbyder en serie af sportstasker, kufferter, rejsetasker, skuldertasker, trolleys, penalhuse og andre accessories. Dette er din chance for at opgradere hele dit lager af tasker og lignende til forskellige formål med dette kvalitetsmærke.

Du finder mange forskelligartede valgmuligheder, der er baseret på dine individuelle behov. Sortimentet kombinerer smukke farver og et stilfuldt design, der giver en følelse af leg og glæde til produkterne. Du kan også være sikker på, at de enkelte produkter holder en høj kvalitet til gode priser og er både holdbare og funktionelle.

På STYLEPIT køber du dine varer til favorable priser, og du tilbydes både gratis fragt og 30 dages returret. Det giver dig mulighed for at ombytte eller returnere de forskellige varer, du har købt i webshoppen. Det er med til at give dig en stor tryghed, når du skal finde de helt rigtige accessories. Hos STYLEPIT ønsker vi os nemlig glade og tilfredse kunder!

Find dine nye smarte accessories fra Eastpak i dag! Husk også at tjekke alle vores andre topbrands.
Reducer
Antal produkter: 13
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur
Et øjeblik