GRATIS* FRAGT & BYTTE - 30 DAGES RETURRET
* VED ORDRER OVER 499 DKK

Vi har skiftet navn til STYLEPIT

STYLEPIT har samlet SmartGuy, SmartGirl, SmartKids & SmartSport i ét site med nyt look ’n feel med nye kategorier og nyt inspirerende indhold. Udvalget er som før ét af de største i Skandinavien inden for mode til mænd, kvinder og børn, så du har stadig mulighed for at søge blandt de nyeste produkter fra de mest populære modebrands. Vi vil bare gerne give dig lidt mere end dét. Udover at levere en bedre købsoplevelse til dig, vil du opleve den samme høje servicekvalitet, leveringshastighed, betalingssikkerhed og de samme gode returneringsmuligheder som før. Og det er bare begyndelsen. For vores ambition er, at STYLEPIT.dk skal være alle kunders foretrukne valg for køb af mode på nettet - og det har vi tænkt os at leve op til. Vi håber, at du vil nyde vores helt nye og spændende modeunivers. For som vi siger:
Whoever. Wherever. Whenever.
Welcome. STYLEPIT.
Fashion for all kind.
χ
Børn Brands byStroom
Du har valgt:

byStroom til børn

ByStroom - tasker til mor
De nyeste pusletasker fra byStroom er nu tilgængelige på STYLEPIT.dk! Hos STYLEPIT kan du shoppe døgnet rundt, 365 dage om året, og du får dine varer hurtigt og med gratis fragt. Vi modtager dagligt nye varer og kan derfor altid tilbyde vores kunder det bedste fra modebranchen til fornuftige priser.

Taskeproducenten skaber flotte kreationer, der ser trendy ud, og de har altid alle de nødvendige funktioner på indersiden. Læs mere her Dette brand laver pusletasker og baby-udstyr, der passer til nutidens trendy forældre, som gerne vil se godt ud, selv når de tager hånd om de kære unger.

Pusletasker fra byStroom er kendetegnet ved en række gennemtænkte detaljer, såsom isolerede flaskelommer og forstærkede lynlåse, der kan håndtere livets hårde færden uden problemer. Børnene kan derfor roligt trykke, trække og lege slæbebåd med din taske – det ses ikke på mors taske!

Mærket blev lanceret i 2008 af Judith Gerstrøm, som ønskede at skabe flotte og funktionelle tasker samt et positivt arbejdsmiljø for medarbejderne. Hun lykkedes med begge dele, da byStroom blev lanceret!

Disse smukke tasker er fremstillet i et læder af en høj kvalitet, herunder ruskind og naturlige materialer. Taskerne fås i en bred vifte af farver, såsom sort, grå, fersken og forskellige blå nuancer. ByStroom fremstiller også computertasker, tasker, punge, nøglesnore samt meget andet udstyr, der gør livet lettere for en nybagt mor.

Shop på STYLEPIT her og nu. Du kan føle dig helt tryg takket være vores 30 dages returret, som vi tilbyder på alle vores produkter! Reducer
Antal produkter: 2
Sortering:
Antal produkter pr. side

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur